Τεχνικό Γραφείο εγκατάστασης ανελκυστήρων | Ανελκυστήρες

Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο:
2310217475

Ιουλίανού 9
546 25, Θεσσαλονίκη

E-mail
anelkystires@gmail.comΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ | Τεχνικό Γραφείο, Εγκαταστάσεις Ανελκυστήρων, Συντηρήσεις Ανελκυστήρων
Επισκευή & Μελέτη Ανελκυστήρων

Επισκευή Ανελκυστήρων
Ο ανελκυστήρας (ασανσέρ) αποτελεί τον μοναδικό τρόπο άνετης μετακίνησης ανθρώπων και φορτίων εντός των κτιρίων.
Είναι απολύτως φυσιολογικό με το πέρασμα των χρόνων να σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή του συστήματος.
Αναλαμβάνουμε απλές επισκευές ή ειδικές επισκευές , οι τεχνίτες μας είναι εκπαιδευμένοι για κάθε περίπτωση προβλήματος. Σας προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες και σχεδόν κάθε είδος της επισκευής - έτσι ώστε να μην είστε μόνοι, και να αισθάνεστε ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.


Μελέτη ανελκυστήρων
Η εταιρεία Nikolaou elevators αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα, υδραυλικού ή μηχανικού σε νεόδμητα κτίρια.
Ακόμη  αναλαμβάνουμε  εκ νέου εγκαταστάσεις, αντικαθιστώντας πλήρως παλαιούς ανελκυστήρες προχορώντας σε πλήρη εκσυγχρονισμό με στόχο την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας.
Αρχικά αξιολογούμε τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Έτσι έχοντας πλήρη εικόνα του ανελκυστήρα, προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις οι οποίες  ανταποκρίνονται τόσο στις απαιτήσεις του πελάτη όσο και στις σύγχρονες  τεχνικές προδιαγραφές. Με τρίπτυχο την αρίστη ποιότητα  υλικών,  την αξιοπιστία και  την εμπειρία  ετών στο χώρο, προσφέρουμε τις αποδοτικότερες λύσεις στα συστήματα μεταφοράς.


Πιστοποίηση Ανελκυστήρων

Κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα απαιτεί την έκδοση πιστοποίησης.
Ειδικοί τεχνικοί της πιστοποιήτριας εταιρείας, αναλαμβάνουν τον έλεγχο κάθε νέου ανελκυστήρα όσον αφορά την τήρηση των διατάξεων ασφαλείας. 
Ακόμη, τα υλικά που χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας για τις εγκαταστάσεις μας, είναι όλα επώνυμα και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με πιστοποίηση CE γι’ αυτό τον λόγο προσφέρουμε 10ετή εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους.

 
Increase size Decrease size Revert styles to default