Τεχνικό Γραφείο εγκατάστασης ανελκυστήρων | Ανελκυστήρες

Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο:
2310217475

Ιουλίανού 9
546 25, Θεσσαλονίκη

E-mail
anelkystires@gmail.comΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ | Τεχνικό Γραφείο, Εγκαταστάσεις Ανελκυστήρων, Συντηρήσεις Ανελκυστήρων
Περισσότερα για εμάς  E-mail

 

Η Εταιρία μας
Το 1977, στην εποχή της μεγάλης ανοικοδόμησης των Θεσσαλονίκης , ένας από τους καλύτερους τεχνίτες ανελκυστήρων, ο Θεόδωρος Νικολάου, ξεκίνησε την δική του τεχνική εταιρεία συντήρησης και εγκατάστασης ανελκυστήρων και έθεσε  τα θεμέλια της σημερινής τεχνικής εταιρίας Nikolaou elevators. Από τότε εγκαθιστά, συντηρεί και υποστηρίζει πλήθος ανελκυστήρων όλων των τύπων με συνέπεια, συνέχεια και αμεσότητα. Το 1989 η προσθήκη του γιού του, Νικολάου Νικόλαο, έδωσε νέα πνοή στην εταιρεία και πάντρεψε σιγά, σιγά την εμπειρία με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών Η απρόσκοπτη καθημερινή παροχή των υπηρεσιών μας στο μακρύ αυτό χρονικό διάστημα, πέρα από την εμμονή μας για το τέλειο, μας έχει οπλίσει με την απόλυτη τεχνογνωσία και για την πιο εξειδικευμένη σας ανάγκη. Γιατί για εμάς, οι καθημερινές σας μετακινήσεις ψηλά ή χαμηλά στο χώρο σας, αποτελούν πολύ σοβαρή υπόθεση και θεμελιώδες συστατικό της εμπιστοσύνης με την οποία καθημερινά μας βραβεύετε.

 


Προϊόντα - Υπηρεσίες
Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται και καλύπτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των ανελκυστήρων. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, απλές ή σύνθετες, από επαγγελματικές υψηλών φορτίων μέχρι και λύσεις εξεζητημένου design και αισθητικής υψηλών & VIP απαιτήσεων, η τεχνική εταιρία ανελκυστήρων Nikolaou elevators, παρέχει την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση και την υποστηρίζει ανά πάσα στιγμή.
Ποικιλία και αισθητική πολυτέλεια
Μέσα από την τεράστια ποικιλία μας σε Θαλάμους, Επενδύσεις, Ψευδοροφές, κομβιοδόχους, κομβιοδόχους θαλάμου, πόρτες (αυτόματες - ημιαυτόματες - αναδιπλούμενες - κυκλικές - γυάλινες κ.α.) - καθίσματα, σας παρέχουμε εντυπωσιακές λύσεις ή και τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το θάλαμό σας με το προσωπικό σας γούστο και αισθητική.

 

Αξιοπιστία
Τα ολοκληρωμένα υδραυλικά ή μηχανικά συστήματα που αξιοποιούμε είτε συνοδεύονται με μηχανοστάσιο είτε όχι, είναι επιλεγμένα με τις υψηλότερες ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές. Οι θάλαμοι, πόρτες, τα ηλεκτρονικά μέρη, οι μηχανισμοί υδραυλικής / μηχανικής ανύψωσης, είναι τα κορυφαία σε ποιότητα, αξιοπιστία και σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτό το άριστο τεχνολογικό υλικό, προσθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, και στο τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας υλοποιούμε την τεχνική μελέτη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας με απόλυτη ασφάλεια.
Αξιοπιστία βγαλμένη από εμπειρία 30 ετών

 


Χαμόγελο και εξειδίκευση

Η μακρόχρονη εμπιστοσύνη με την οποία μας ανταμείβετε, για εμάς δεν μεταφράζεται μόνο σε ασφάλεια, σε ποιότητα, σε ταχύτητα, σε οικονομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Μεταφράζεται σε απόλυτη εξειδίκευση από το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρίας μας, το έμψυχο δυναμικό μας. Οι τεχνικοί μας μετεκπαιδεύονται άμεσα και διαρκώς σε κάθε νέο και καινοτόμο τεχνολογικό προϊόν γεννιέται παγκοσμίως στα συστήματα ανελκυστήρων. Όμως πέραν της εξειδίκευσης και της τεχνογνωσίας, όλα τα στελέχη και το τεχνικό επιτελείο μας, είναι γαλουχημένα με τη βασική αρχή της εταιρίας μας, την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουν. Και αυτό, το εισπράττετε καθημερινά με το πιο ζεστό και ειλικρινές μας χαμόγελο.
Ασφάλεια και αξιοπιστία πιστοποιημένη από τεχνικές εταιρίες συμβεβλημένες με το Υπουργείο Βιομηχανίας
Κάθε έργο μας συνοδεύεται από το πιστοιποιητικό καλής λειτουργίας που χορηγείται κατόπιν αυστηρών και λεπτομεριακών ελέγχων από τις αρμόδιες συμβεβλημένες τεχνικές εταιρίες του Υπουργείου Βιομηχανίας (TUV Αυστρίας, TUV Hellas)

 
Increase size Decrease size Revert styles to default