Υπηρεσίες

Υπηρεσίες
Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται και καλύπτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των ανελκυστήρων. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, απλές ή σύνθετες, από επαγγελματικές υψηλών φορτίων μέχρι και λύσεις εξεζητημένου design και αισθητικής υψηλών & VIP απαιτήσεων, η τεχνική εταιρία ανελκυστήρων Nikolaou elevators, παρέχει την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση και την υποστηρίζει ανά πάσα στιγμή.
Ποικιλία και αισθητική πολυτέλεια
Μέσα από την τεράστια ποικιλία μας σε Θαλάμους, Επενδύσεις, Ψευδοροφές, κομβιοδόχους, κομβιοδόχους θαλάμου, πόρτες (αυτόματες – ημιαυτόματες – αναδιπλούμενες – κυκλικές – γυάλινες κ.α.) – καθίσματα, σας παρέχουμε εντυπωσιακές λύσεις ή και τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το θάλαμό σας με το προσωπικό σας γούστο και αισθητική.

Μελέτη ανελκυστήρων
Η εταιρεία Nikolaou elevators αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα, υδραυλικού ή μηχανικού σε νεόδμητα κτίρια.
Ακόμη  αναλαμβάνουμε  εκ νέου εγκαταστάσεις, αντικαθιστώντας πλήρως παλαιούς ανελκυστήρες προχορώντας σε πλήρη εκσυγχρονισμό με στόχο την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας.
Αρχικά αξιολογούμε τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Έτσι έχοντας πλήρη εικόνα του ανελκυστήρα, προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις οι οποίες  ανταποκρίνονται τόσο στις απαιτήσεις του πελάτη όσο και στις σύγχρονες  τεχνικές προδιαγραφές. Με τρίπτυχο την αρίστη ποιότητα  υλικών,  την αξιοπιστία και  την εμπειρία  ετών στο χώρο, προσφέρουμε τις αποδοτικότερες λύσεις στα συστήματα μεταφοράς.

Πιστοποίηση Ανελκυστήρων
Κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα απαιτεί την έκδοση πιστοποίησης.
Ειδικοί τεχνικοί της πιστοποιήτριας εταιρείας, αναλαμβάνουν τον έλεγχο κάθε νέου ανελκυστήρα όσον αφορά την τήρηση των διατάξεων ασφαλείας.
Ακόμη, τα υλικά που χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας για τις εγκαταστάσεις μας, είναι όλα επώνυμα και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με πιστοποίηση CE γι’ αυτό τον λόγο προσφέρουμε 10ετή εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους.

Αξιοπιστία
Τα ολοκληρωμένα υδραυλικά ή μηχανικά συστήματα που αξιοποιούμε είτε συνοδεύονται με μηχανοστάσιο είτε όχι, είναι επιλεγμένα με τις υψηλότερες ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές. Οι θάλαμοι, πόρτες, τα ηλεκτρονικά μέρη, οι μηχανισμοί υδραυλικής / μηχανικής ανύψωσης, είναι τα κορυφαία σε ποιότητα, αξιοπιστία και σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτό το άριστο τεχνολογικό υλικό, προσθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, και στο τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας υλοποιούμε την τεχνική μελέτη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας με απόλυτη ασφάλεια.
Αξιοπιστία βγαλμένη από εμπειρία 30 ετών

Χαμόγελο και εξειδίκευση
Η μακρόχρονη εμπιστοσύνη με την οποία μας ανταμείβετε, για εμάς δεν μεταφράζεται μόνο σε ασφάλεια, σε ποιότητα, σε ταχύτητα, σε οικονομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Μεταφράζεται σε απόλυτη εξειδίκευση από το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρίας μας, το έμψυχο δυναμικό μας. Οι τεχνικοί μας μετεκπαιδεύονται άμεσα και διαρκώς σε κάθε νέο και καινοτόμο τεχνολογικό προϊόν γεννιέται παγκοσμίως στα συστήματα ανελκυστήρων. Όμως πέραν της εξειδίκευσης και της τεχνογνωσίας, όλα τα στελέχη και το τεχνικό επιτελείο μας, είναι γαλουχημένα με τη βασική αρχή της εταιρίας μας, την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουν. Και αυτό, το εισπράττετε καθημερινά με το πιο ζεστό και ειλικρινές μας χαμόγελο.
Ασφάλεια και αξιοπιστία πιστοποιημένη από τεχνικές εταιρίες συμβεβλημένες με το Υπουργείο Βιομηχανίας
Κάθε έργο μας συνοδεύεται από το πιστοιποιητικό καλής λειτουργίας που χορηγείται κατόπιν αυστηρών και λεπτομεριακών ελέγχων από τις αρμόδιες συμβεβλημένες τεχνικές εταιρίες του Υπουργείου Βιομηχανίας (TUV Αυστρίας, TUV Hellas)